KÉRJE RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT ÉS LÁTVÁNYTERVÜNKET. MIELŐTT VÁSÁROLNA, TÁJÉKOZÓDJON, EZ NEM KERÜL SEMMIBE, DE SOKAT SPÓROLHAT VELE

Minden jog fenntartva: Estilo Design konyhastúdió  2012, Miskolc
Az oldalt készítette: Kiss Sándor  www.visualcenter.hu

Több évtizede működő, nagy tapasztalattal rendelkező kis önköltségű, hatékony profi csapat vagyunk, Miskolc és az egész országot átölelő tevékenykedésű körrel. Rengeteg kihívásnak feleltünk meg ezen időszak alatt, mind a magán, mind a közületi szférában. Megszámlálhatatlan családot örvendeztettünk meg szép és olcsó konyhákkal és más egyéb lakberendezési tárgyakkal.

Mindezek mellett közületi megrendelőink igényeit is maximálisan kielégítettük. Számtalan vendéglátó-ipari egység elkészítését mondhatjuk magunkénak a kocsmáktól egészen a szállodákig, valamint boltok, irodák, óvodák, iskolák is szerepelnek a sikeresen elvégzett munkáink között.

Nagyon komolyan vesszük a megrendelőkkel való alaposságot és törődést. Odafigyelünk a vásárló igényeire és pénztárcájára, nem a legdrágábbat, hanem a legjobbat igyekszünk eladni mindenki pénztárcájához mérten. Pontosan felmérjük a megrendelő igényeit, segítünk, hogy az ízlésének a leginkább megfelelő ár érték arányú bútort rendelje meg. Ingyenes látványtervezéssel és belsőépítészeti tanácsadással segítünk mindenkit, aki megtisztel minket bizalmával.

Bemutatótermünk Miskolcon található ahol megtalálhatja konyhabútor és további bútorok bemutató elemeit. Jól felkészült profi lakberendező csapat segíti munkánkat, hogy mindig divatos és a kornak megfelelő trendi bútorokat tudjunk készíteni.

Mint tudjuk ez egy nem túl nagy ország, legalább is kilométerben, de sajnos életmódbeli különbségben hatalmas. Az ország ezen területén profi, jól felkészült szakemberek hada kénytelen minimál, vagy attól alacsonyabb bérért dolgozni a munkanélküliség miatt. Ezek az emberek megbecsülik és féltik munkájukat, itt csak a legjobbaknak van munkája. Nem is beszélve a tőlünk nyugatabbra található hasonló szakterületű cégek fenntartási költségének a töredéke a mi cégünk költsége (pl.: bérleti díjak, anyagbeszerzési díjak stb.). Ezért még a szállítási többletköltség mellett is igencsak versenyképes árakat tudunk garantálni minden megrendelőnknek. Ezért nem csak Miskolcon, de az ország teljes területén megtalálhatja a konyhabútorainkat és szobabútorainkat.

menu
facebook

Bemutatóterem: 3529 Miskolc, Soltész Nagy K. u. 84     E-mail: kftszemawin@gmail.com
Tel: Szemán András: 06-70/77-39-080